Magyarselect

Ventherm split hőszivattyú

A Ventherm VT-WAS hőszivattyúk teljes megoldást kínálnak lakóépületek, lakások, kisebb kereskedelmi, ipari létesítmények fűtésére, hűtésére és használati melegvíz (HMV) ellátására. Mind az új építésű épületek esetén, mind használt ingatlanok korszerűsítése esetén is ideális megoldást jelentenek.

A levegő-víz hőszivattyúk a levegő hőjét felhasználva állítják elő a víz felmelegítéséhez vagy lehűtéséhez szükséges energiát. A Ventherm modern kialakításának köszönhetően A++ energiahatékonysággal rendelkezik, alacsony üzemeltetési költséget biztosítva. Mindezt akár -28°C külső hőmérséklet mellett.

Osztott rendszerű (split) VT-WAS hőszivattyúk kialakítása fagyveszélytől mentes működést garantál. A vizes rendszer teljes mértékben az épületen belül helyezkedik el, a kültéri egységhez pedig fagy által nem veszélyeztetett hűtőközeg csövezéssel kapcsolódik.

Letisztult, érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően a berendezés kezelése egyszerű. A kezelő a berendezésben is helyet kaphat, vagy attól távol, az épület egy másik pontján is elhelyezhető. WiFi kapcsolattal, internetes csatlakozással, mobiltelefonnal is vezérelhető, így távolról tudjuk a fűtést hűtést szabályozni.