Magyarselect

Ventherm monoblokk hőszivattyú

A Ventherm VT-WAC hőszivattyúk teljes megoldást kínálnak lakóépületek, lakások, kisebb kereskedelmi, ipari létesítmények fűtésére, hűtésére és használati melegvíz (HMV) ellátására. Mind az új építésű épületek esetén, mind használt ingatlanok korszerűsítése esetén is ideális megoldást jelentenek.

A levegő-víz hőszivattyúk a levegő hőjét felhasználva állítják elő a víz felmelegítéséhez vagy lehűtéséhez szükséges energiát. A Ventherm modern kialakításának köszönhetően A++ energiahatékonysággal rendelkezik, alacsony üzemeltetési költséget biztosítva. Mindezt akár -25°C külső hőmérséklet mellett.

A monoblokk kialakítású Ventherm VT-WAC modelleknél nincs szükség külön klímatechnikai szakembert igénylő hűtőköri szerelésre, a berendezés telepítése, épületgépész, fűtésszerelő által egyszerűen elvégezhető. Az épületen belül nincs beltéri egység, így a monoblokk hőszivattyú helytakarékos megoldást biztosít.

Letisztult, érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően a berendezés kezelése egyszerű. A kezelő a berendezésben is helyet kaphat, vagy attól távol, az épület egy másik pontján is elhelyezhető. WiFi kapcsolattal, internetes csatlakozással, mobiltelefonnal is vezérelhető, így távolról tudjuk a fűtést hűtést szabályozni.